ΑΠΟΔΟΣΗ


Μέγιστη απόδοση συστημάτων που εξασφαλίζεται από το σωστό συνδυασμό εξοπλισμού, κατάλληλης τεχνολογίας και περιορισμό ηλεκτρικών απωλειών.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ


Η αξιοπιστία εξασφαλίζεται με τα πιστοποιητικά ποιότητας και τις μακροχρόνιες εγγυήσεις των προϊόντων, καθώς επίσης και με την σωστή εγκατάσταση, ρύθμιση και επίβλεψη της λειτουργίας των συστημάτων.

ΕΛΕΓΧΟΣ


Ο συνεχής έλεγχος και παρακολούθηση των δεδομένων παραγωγής, ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση των συστημάτων, καθώς και η γρήγορη αποκατάσταση βλάβης, εξασφαλίζουν την μακροχρόνια συνεργασία με τους επενδυτές.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


Εξασφάλιση μεγάλου αριθμού προϊόντων και προσφορά επιλογών στους υποψήφιους πελάτες όσο αφορά την χώρα προέλευσης την εμπορική επωνυμία και τύπο κατασκευής των προϊόντων.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ


Εξειδικευμένο προσωπικό, μόνιμο, αλλά και σε ρόλο συνεργάτη/συμβούλου που αναλαμβάνει την διερεύνηση των επιθυμιών των πελατών και την πλήρη ενημέρωση τους για βέλτιστη λύση σε κάθε επένδυση ξεχωριστά. Με συνεχή ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στο κλάδο και ειδικευμένη εκπαίδευση, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες της ERGO ENERGY LTD, παραμένουν καταρτισμένοι και έτοιμοι πάντοτε να συμβουλεύσουν ορθά και υπεύθυνα τους πελάτες τους.

Υπολογισμός Εξοικονόμησης Ενέργειας

Συμπληρώστε τα πεδία για τον υπολογισμό εξοικονόμησης ενέργειας ανά χρόνο

kWh
kWp
€0
/χρόνο

Υπολογισμός Εξοικονόμησης Ενέργειας

Συμπληρώστε τα πεδία για τον υπολογισμό εξοικονόμησης ενέργειας ανά χρόνο

kWh
kWp
€0
/χρόνο

ERGO ENERGY

Ο Όμιλος Εταιρειών Ergo Home, ένας όμιλος με πολυετή και αξιόλογη τοπική και διεθνή παρουσία, έχει δραστηριοποιηθεί δυναμικά από το 2010 και στον τομέα της Ενέργειας, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Ergo Home Energy Ltd. Η Ergo Home Energy δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και έχει σαν κύρια δραστηριότητα της, την εγκατάσταση και συντήρηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα Έργα μας

Έργα Ergo Energy

Με συνεχή ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στο κλάδο και ειδικευμένη εκπαίδευση, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες της ERGO ENERGY LTD, παραμένουν καταρτισμένοι και έτοιμοι πάντοτε να συμβουλεύσουν ορθά και υπεύθυνα τους πελάτες τους.

Προϊόντα

Προϊόντα Ergo Energy

Η Ergo Energy διαθέτει μια ομάδα μηχανικών υψηλού επιπέδου εξειδίκευσης και τεχνικής κατάρτισης, γεγονός που της επιτρέπει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε μέγεθος φωτοβολταϊκού συστήματος, είτε είναι για οικιακή χρήση είτε είναι για βιομηχανική χρήση.

Υπηρεσίες

Φωτοβολταϊκά Έργα με το «κλειδί στο χέρι»

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κάθε μεγέθους, αρχίζοντας από τη μελέτη και αδειοδότηση της επένδυσης σας, μέχρι και την υλοποίηση της, ή ακόμη και τη συνεχή παρακολούθηση της λειτουργίας της μονάδας σας.

Card image cap
Μελέτες

H “Ergo Home Energy Ltd”, εταιρεία με εξειδίκευση στον χώρο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε ότι αφορά Φωτοβολταϊκά Έργα με το «κλειδί στο χέρι» (“Turn Key” Solutions Provider).

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Card image cap
Αδειοδότηση & Αιτήσεις

Το προσωπικό της εταιρεία μας αναλαμβάνει τη Σύνταξη, Υποβολή και Παρακολούθηση του φακέλου αδειοδότησης στους αρμόδιους φορείς (ΑΗΚ, ΡΑΕΚ κτλ).

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Card image cap
Συντήρηση & Παρακολούθηση

Η Ergo Home Energy αναλαμβάνει τη συνεχή παρακολούθηση της λειτουργίας μιας μονάδας και, παράλληλα την υποχρέωση άμεσης επέμβασης σε περίπτωση διαπίστωσης βλάβης η δυσλειτουργίας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση και διαθεσιμότητα της μονάδας σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα & Ανακοινώσεις

Μάθετε όλα τα σχετικά νέα και ανακοινώσεις

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση Επιτροπής Διαχείρισης Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞ.Ε)

Ανακοίνωση Επιτροπής Διαχείρισης Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞ.Ε) σχετικά με τα Νέα Σχέδια Χορηγιών που σκοπό έχουν τη μείωση του κόστους ενέργειας στους...

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Card image cap
Ανακοίνωση Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΣΕΑΠΕΚ) σχετικά με την αλλαγή στον τρόπο τιμολόγησης λογαριασμών ΦΒ Net Metering.

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΣΕΑΠΕΚ) σχετικά με την αλλαγή στον τρόπο τιμολόγησης λογαριασμών ΦΒ Net Metering.Αρκετοί καταναλωτές που έχουν εγκατεστημένο φωτοβολταϊ...

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Card image cap
Ανακοίνωση Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ)

Ανακοίνωση Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) Στις 28 Ιανουάριου του 2020 η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου ΡΑΕΚ με την Απόφαση 28/2020 ενέκρινε την αλλαγή του τρόπου τιμολόγησης ό...

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Card image cap